Measures Coronavirus Hit Dutch Outside The Netherlands (in Dutch)

20-03-2020

Measures Coronavirus Hit Dutch Outside The Netherlands (in Dutch)

Veel landen kondigen verregaande maatregelen aan om het coronavirus te bestrijden. Nederlanders buiten Nederland zijn vooral extra getroffen door de reisbeperkingen. Velen onder ons hebben plannen om vrienden en bekenden in Nederland op te gaan zoeken en overdenken nu wat ze moeten of kunnen doen. Nog steeds worden dagelijks wereldwijd reisrestricties opgelegd.

We raden iedereen aan zich – ondanks alles – aan de opgelegde beperkingen te houden en niet alleen het nieuws in het woonland maar ook dat van Nederland te volgen (denk aan Volkskrant, Telegraaf, NOS, DutchNews en natuurlijk ook de updates van het Ministerie van Buitenlandse Zaken – abonneren kan hier).

De reisbeperkingen hebben elkaar de laatste dagen in een hoog tempo opgevolgd. Bedenk dat dat de komende dagen nog verder kan gaan. Nu afreizen naar Nederland kan betekenen dat je morgen niet meer terug kunt en de volgende weken in Nederland moet doorbrengen. Blijf op – of ga naar, als je werkelijk dringend moet reizen – de plek waar je de komende pakweg zes weken, misschien langer, het beste door kunt brengen.

 

Lees meer op: https://mailchi.mp/snbn/17032020?e=7d8519b05e

 

 

GNBCC | News