Two Special Flights To The Netherlands – Announcement from the Royal Netherlands Embassy Accra (In Dutch)

19-06-2020

Two Special Flights To The Netherlands – Announcement from the Royal Netherlands Embassy Accra (In Dutch)

Aan alle Nederlanders in Ghana,

De Nederlandse ambassade organiseert in samenwerking met KLM twee speciale vluchten voor Nederlanders in Ghana die willen terugkeren naar Nederland. Vertrek van deze vluchten staat gepland op 28 juni en 5 juli. De vluchten worden uitgevoerd door KLM en vliegen rechtstreeks van Accra (Kotoka International Airport) naar Amsterdam (Schiphol).

Deze vluchten worden op een andere manier geregeld dan de eerdere repatriëringsvluchten, waardoor ook de aanmeldingsprocedure anders verloopt. Indien u van een van deze vluchten gebruik wilt maken, moet u zich van te voren registeren bij de ambassade. Dit kunt u doen door een email te sturen aan: ACC-REPAT@minbuza.nl, waarna u een automatisch antwoord ontvangt met instructies. Let op!! Eventuele eerdere registratie voor een vlucht via de ambassade of het Ministerie van Buitenlandse is niet meer geldig: u moet zich daarom opnieuw melden.

U dient zich uiterlijk voor dinsdag 23 juni te registreren om in aanmerking te kunnen komen voor de eerste vlucht op 28 juni. De deadline voor aanmelding voor de tweede vlucht volgt.

Verdere informatie vindt u in de instructies voor de aanmeldprocedure.

Let op: Het is niet bekend wanneer Ghana reguliere commerciële vluchten weer zal toelaten. Mogelijkheden om terug te keren naar Ghana zijn er vooralsnog niet.

Met vriendelijke groet,
Nederlandse Ambassade in Ghana

Source: https://www.facebook.com/DutchEmbassyGhana/

GNBCC | News