Stembussen zijn geopend! Download hier je stembiljet

27-10-2023

Stembussen zijn geopend! Download hier je stembiljet

De overheid verraste ons door een dag eerder dan gepland al de eerste stembiljetten naar Nederlanders buiten Nederland te sturen! Oftewel – velen van ons zullen het inmiddels al ontvangen hebben. Nog niet? Het is hier te downloaden en gewoon te printen & te gebruiken voor iedereen, want het is niet naamsgebonden. Een overzicht van alle kandidaten is hier te vinden. Kijk ook voor alle veelgestelde vragen en andere tips op onze speciale verkiezingspagina!

In verband met de trage internationale posterijen is het advies om zo snel mogelijk te stemmen: bij de afgelopen verkiezingen kwamen tussen de 700 en 800 stembiljetten te laat in Den Haag binnen, en dat is gewoon ontzettend jammer.

Let op: diegenen die nog géén stembewijs ontvangen hebben, raden we met klem aan om nu gelijk een vervangend briefstembewijs aan te vragen! Dit kan – oh ironie – wél digitaal verstuurd worden, en is dus snel te regelen – zie hier. Vragen voor Bureau Verkiezingen in Den Haag? Bel ze op via +31 70 353 44 00 of mail hen via Kbn.verkiezingen@denhaag.nl.

Voor verdere informatie ga naar de volgende link.

GNBCC | News