Seminar Horticulture Ghana

03-05-2024

Seminar Horticulture Ghana

Actief in de tuinbouw? RVO organiseert een interessant seminar over uitbreidingsmogelijkheden naar Ghana. Bent u op zoek naar nieuwe kansen om uw bedrijf uit te breiden en te diversifiëren? Wilt u investeren in een bloeiende markt met enorm groeipotentieel? Ontdek uw zakelijke kansen!

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De Ghanese tuinbouwsector heeft veel te bieden voor Ghanese en Nederlandse bedrijven. Toch blijft ontwikkeling en professionalisering achter. Lokale capaciteitsopbouw en de ondersteuning van Nederlandse commerciële interesse zorgt echter voor een win-win situatie. Zowel Ghana als de Nederlandse ondernemer met internationale ambitie kunnen hiervan profiteren.

Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om:

  • nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan;
  • markten te verkennen;
  • uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Mis deze kans niet om deel te worden van een groeiend succesverhaal en druk uw stempel op de bloeiende Ghanese tuinbouwsector!

Ondernemen met impact in opkomende markten

De Nederlandse overheid start in 14 landen een gecombineerde aanpak om handel, investeringen en ontwikkeling te bevorderen. Ook voor de tuinbouwsector in Ghana is er zo'n gecombineerde aanpak, ook wel 'combitrack' genoemd. Bekijk onze informatie over deze combitrack: Horti Ghana. Meer weten over ondernemen met impact in opkomende markten? Bekijk onze Q&A met 9 veel gestelde vragen.

Programma

15:00-17:00 uur, gevolgd door een netwerkreceptie.

Tijdens dit seminar komt u te weten:op welke manier Nederland deze ontwikkeling al ondersteunt; welke activiteiten er op de planning staan; hoe u hierbij kunt aansluiten.

Highlights programma

Gastsprekers vanuit Holland Greentech Ghana & Kwadaso Agricultural College

Agri entrepreneurship; (Nederlandse) kennis en technologie stoomt een nieuwe generatie boeren/partners klaar voor toekomstige samenwerking;

Hoe kunt u aansluiten bij dit waardevolle netwerk?

Presentatie rapport: Market Flow Mapping Time for Sense

Productie van welke groenten waar; Hoe bereiken deze producten de markt; Het rapport biedt waardevolle inzichten voor het maken van strategische keuzes.

Deelname is gratis.

Voor meer info, druk op onderstaande link:

Klik hier voor de bron.

 

    

GNBCC | News